BELI DVOR: SEPTEMBARSKI SUSRET U ZELENOM SA NASIM PRIJATELJIMA IZ NALED-A. ZAJEDNO CINIMO RAZLIKU

09/19/2022

Članovi i partneri NALED-a okupili su se u četvrtak, 8. septembra na tradicionalnom Septembarskom susretu na Belom dvoru, kako bi obeležili uspehe u prethodnih godinu dana i početak nove reformske sezone.


Uz prisustvo više od 1.000 zvanica, Susret su otvorili predsednik Upravnog odbora NALED-a Vladislav Cvetković, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, ambasadorka Švedske Nj.E. Anika Ben David, kao i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.


Ovogodišnji susret inspirisan je zelenom agendom, te su gosti imali priliku da obiđu Zelenu izložbu i reciklažni plato i na taj način se upoznaju sa projektimaiz oblasti zaštite životne sredine koje NALED sprovodi.
NAJČLANOVI
Tradicionalno je uručeno priznanje Najčlan istaknutim predstavnicima članstva za njihov angažman i doprinos radu i rezultatima organizacije. Najčlan iz redova privrede je Željko Tomić, predsednik Saveza za eUpravu i direktor kompanije OSA računarski inženjering, dok je titula ovogodišnjeg laureata iz redova lokalne samouprave pripala članu Upravnog odbora NALED-a i gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću.


Na ovom dogadjaju MINS su predstvljali Dragoman Paunovic i Vesna Polumirac.