MINS OSVOJIO TREĆU NAGRADU NA "KUDREČKOM KOTLIĆU" U SMEDEREVSKOJ PALANCI

08/28/2021

Izuzetno dobrim odnosima koje MINS neguje već nekoliko godina sa opštinom Smederevska Palanka, a koji su rezultirali pre svega odličnim statusom inspektora u tom mestu, dali smo novi sadržaj pre dva dana, učešćem naše organizacije na tradicionalnoj manifestaciji „Kudrečki kotlić“ na kojoj smo se i takmičili u kategoriji kuvanja gulaša.


Ni loše vreme nije uspelo da pokvari dobru atmosferu i raspoloženje u našoj ekipi sastavljenoj od republičkih i lokalnih inspektora iz različitih delova Srbije, na čijem je čelu, u takmičarskom delu, bila koleginica Slavica Glišić, veterinarska inspektorka iz Smedereva.

Saša Ristić, rukovodilac inspekcije Smederevska Palanka bio je kao i uvek „pri ruci“ delegaciji MINS-a za sve rekvizite koji su bili potrebni i obezbeđenje maksimalnih uslova u postojećim vremenskim okolnostima – jednom rečju, izuzetan domaćin.
Sve pohvale za ovu manifestaciju, za Sašu i mlado ali veoma ambiciozno i uspešno rukovodstvo Smederevske Palanke na čelu sa predsednikom Nikolom Vučenom.