TAKO JE TO U MGSI!

06/18/2024

Četvorodnevni timbilding za inspektore MGSI ove godine održan u prelepom ambijentu Sjenice i Peštera i neverovatnoj lepoti i sadržajima hotela Borovi.

Od kada je na čelu MGSI ministar Goran Vesić a rukovodilac inspekcija pomoćnik ministra Ivan Divac, osim unapređenja uslova rada i statusa inspektora u maksimalnom kapacitetu koji zakon dopušta, uvedena je i praksa da se jednom godišnje organizuje Timbilding (u prevodu: stvaranje tima) koji okuplja rukovodioce, inspektore kao i pripadnike službi koji pomažu inspekcijama. 

Prošle godine je održan u Kučevu a ove u Sjenici. 

Reč je o jednom od najsavremenijih metoda upravljanja ljudskim resursima, kojem je cilj uspostavljanje i razvijanje osećaja saradnje među kolegama, razvijanje osećaja pripadnosti kompaniji, kao i međusobnog poverenja među svim zaposlenima, bez obzira na poziciju na kojoj rade.

Osim edukativnih programa, inspektori su uživali u mnogobrojnim sadržajima u zabavno rekreativnoj oblasti od upoznavanja lepota Peštera i Uvca (čuveni meandri) i pogleda sa vidikovca sa kojega se vidi „pola Srbije“ do uživanja u čarima neverovatnog hotela Borovi čiji sadržaji „ostavljaju utisak“ i pamte se…

Zadovoljstvo inspektora može se videti na slikama a o istom svedoči i delegacija MINS-a koja je ljubaznošću ministarstva pozvana da učestvuje u ovom događaju kao već potvrđen prijatelj i saradnik MGSI.

Eto prilike da se i druga ministarstva i resori upoznaju kako se radi u MGSI, kako se poštuju inspektori, te da i sami porade nešto na tom planu.