Užičani svi uz MINS

05/29/2022

Pripreme za spektakularni oktobarski inspekcijski događaj u Čačku uveliko su otpočele – juče sam na poziv kolega posetio Užice i zajedno sa rukovodiocima podružnice MINS-a u gradu na Đetinji sagledao spremnost užičkih inspektora i njihovih rukovodilaca da daju doprinos uspehu konferencije.

Rezultat ne može biti bolji: Na svim nivoima u svim inspekcijama svi će biti uz MINS!

Načelnik okruga daje punu podršku

Načelnik Zlatiborskog okruga Desimir Popović pružio je punu podršku MINS-u uoči konferencije na koju će doći, a pre toga posetiće sve opštine okruga pri čemu će jedna od osnovnih tema biti mogućnosti za unapređenje položaja inspektora u tim opštinama.

Načelnik Užičke inspekcije Zoran Militarov čije znanje, iskustvo i retorske mogućnosti odavno znamo i izuzetno uvažavamo ne samo da će doći na konferenciju već će biti i jedan od njenih kreatora, odnosno govoriće o stanju inspekcija na lokalu u Srbiji i pravcima dalje reforme.

Davor Gačić načelnik odeljenja za inspekcijske poslove i svi inspektori – saobraćajni, komunalni, ekološki, i ostali takođe pružiće punu podršku i u stručnom i u organizacionom i naravno sportskom delu „čačanskog događaja“.

PRIJATNO IZNENAĐENjE – MLAD KOLEKTIV U LPA

Inspektori LPA napravili su mi prijatno iznenađenje – kamara novih pristupnica – sve mladi ljudi. MINS će naravno sve što se može učiniti da njihov status bude još bolji.

Da sumiramo-Užičani će u kompletnom sastavu uzeti učešće u svim aspektima inspektorske konferencije. Stekao sam utisak da će njihov učinak u sportskom delu biti impresivan. Ne znam jedino za šah – tu će već biti teško jer se i ja takmičim.

Na kraju da ne zaboravim da istaknem zasluge za takav odnos i pristup užičkih kolega rukovodilaca užičke podružnice MINSa Željka Tasića i Dragane Resanović, pri čemu želim da naglasim da nismo zaboravili ni ogroman doprinos poverenika Slađe Lijeskić u periodu dok nismo formirali podružnicu.